Levensstijl

Senseo pads voor lekkere koffie voor de echte koffieliefhebber 

Mensen die elke ochtend willen opstaan om te genieten van een lekkere kop koffie hebben ongetwijfeld de Senseo pads in huis. Hoe lastig is het niet dat je in de ochtend wakker wordt en je kan geen koffie vinden omdat iemand anders de laatste pad heeft gebruikt. De beste manier om te voorkomen dat dit nog een keer gebeurd is om ervoor te zorgen dat alle koffiedrinkers in huis hun eigen Senseo pads in voorraad hebben.  

Senseo koffiesysteem 

Het Senseo koffiesysteem is speciaal ontwikkeld voor jou. Voor iemand die dol is op koffie en die graag in een handomdraai kunnen maken. Je kan natuurlijk alleen genieten van je kop koffie maar je kan koffie natuurlijk ook samen drinken met collega’s aan het werk of thuis met familie en vrienden. Samen koffie drinken is natuurlijk altijd gezellig. Het Senseo koffieapparaat is ook zodanig ontwikkeld dat je tegelijk 2 kopjes koffie kan zeggen want koffie samen drinken is altijd lekkerder.  

Nooit meer te veel koffie 

Met de Senseo pads weet je zeker dat je nooit meer te veel koffie zet die je later zal moeten weggooien. Dat zou heel jammer zijn voor de lekkere koffie om te verspillen. Met de Senseo pads en het Senseo apparaat weet je precies dat je de juiste hoeveelheid koffie zet per kop en je kan elke keer weer genieten van een warme kop koffie. Ook kan je met elk kopje koffie genieten van de klassieke koffiesmaak.  

Verschillende soorten smaken 

Met je Senseo apparaat ken je met je Senseo pads verschillende aromatische smaken koffie maken. Je kan deze soorten ook krijgen met melk maar ook zonder melk. De Senseo pads bevatten de juiste hoeveelheid koffie voor een enkel kopje koffie. Wat jij voor jezelf moet weten is wat je favoriete koffievariant is en deze natuurlijk in huis halen. Behalve het kiezen voor Senseo pads met koffie kan je kiezen voor Senseo pads met chocolademelk.  Dat is speciaal voor mensen die net zo van koffie houden, denk daarbij aan bijvoorbeeld kinderen. Waar ze wel van houden is natuurlijk Senseo pads met chocolademelk erin.